Tijdens mijn reizen zie ik
veel zonder ogen die werkelijk kijken
kreukels verschijnen op bladen
die liggen te zwijgen
alhier op mijn schoot.
Armoedig veel drama, in levens
armoedig veel leven, in drama
Tijdens mijn reizen hoor ik
meer met mijn oren, dan dingen die
werkelijk horen
scheuren ontstaan in 't glas van
mijn camera
die niets meer zal zien
alhier op mijn schoot.
Armoedig veel drama, in levens
armoedig veel leven, in drama.
Tijdens mijn reizen zeg ik
meer mijn mond dan dingen
die echt zullen worden gezegd
deuken ontspringen
op de toets van mijn nokia
die nooit meer zal spreken
alhier op mijn schoot.
Armoedig veel drama, in levens
armoedig veel leven, in drama.