Zal ik es vliegen?
Ik kan het wel, als je me niet gelooft
heel hoog en snel
als een geblazen zeepsop bel
met een hele boel kleuren
Dobber ik over de wolken
die voelen als mijn zachtste knuffelbeer
kijk! daar ga ik weer
nu zweef ik zachtjes naar beneden
net zoals die eendeveer die ik laatst vond
Bij onze kinderboerderij