Kop op broertje!
Ook voor jou komt de dag
dat je vol zelfvertrouwen
over de wereld lopen mag
en relaties op kan bouwen
nu ben je bang voor iedereen
ze willen niet met je spelen
ze doen erg raar en gemeen
en willen niet met jou delen
dit is even een moeilijke tijd
en ik voel ontzettend met je mee
maar later heeft iedereen spijt
en zit jij er lekker niet meer mee
doe je mond open en spreek
bijt van je af en leef
laat je niet verlagen tot gesmeek
zij hebben het recht niet, dus spreek
sla van je af, val aan
je zit niet voor niks op een vechtsport
en vergeet dan wat ze hebben gedaan
ook al wordt je nu telkens bespot
je bent geen kleine jongen meer
je familie kan niet overal voor waken
je moet het zelf doen, al valt het niet mee
maar op een dag zul jij ze raken
laat de angst niet zegevieren
laat de angst jou niet bedwingen
ga gewoon lekker terugklieren
voor je latere herinneringen
Laat eruit wat in jou zit
doe je mond open en laat zien
ik heb ook wel pit
dan schrikken ze mischien
je bent zo ongelooflijk bijdehand
maak daar ook gebruik van
oog om oog en tand om tand
wordt jezelf en leef!
Je kleinste grote zus