Raped
Weer ben ik verkracht
Weer had hij mij in zijn macht
Zoveel mensen om mij heen
Niemand ziet me en weer blijf ik alleen
Hij houd me verstopt van de mensen
Het heeft zolang geduurd, ik stop met wensen
Ik kan het niet meer aan
Ik weet het zeker deze man wil mij niet meer laten gaan
Keer op keer verkracht hij mij
Ziet hij niet dat ik nog meer pijn lij?
De tijd gaat zo langzaam, een uur lijkt wel eeuwig te duren
De enigste wat ik kan doen is om mij heen turen
Ik zie alleen zwart
Ik heb pijn aan mij hart
Ik doe mijn ogen dicht en zie licht
Maar de mooie herinneringen vervagen
Het word zwart en ik zie die monster ze verjagen
Opeens word de deur ingetrapt en er is licht
Ik ben gered de toekomst is weer in zicht
16-12-06
* Dit gaat niet over mij maar over een meisje die was ontvoerd en verkracht, maar later weer gev0nden. Ik las het artikel in de krant.