En toen besefte ik
Dat ik je nooit gekend heb
Dat ik je dacht te kennen
Terwijl je iemand anders bent
Anders dan je je voordoet
Dat geldt voor iedereen
En toen besefte ik
Dat ik je nooit gekend heb
Zoals je bent
In al je goede
En slechte eigenschappen
Weet ik niet
Wie je bent
Dat ik je dacht te kennen
Terwijl je iemand anders bent
Je hebt me voor de gek gehouden
En pas nu
Besefte ik hoe fout ik zat
En ik je helemaal niet kende
Zoals ik dacht dat ik dat deed
Het doet pijn
Te weten dat je verzwijgt
Wie je bent
Ik wou dat het anders was
Toen ik besefte
Dat ik je nooit gekend heb
Ik je dacht te kennen
Terwijl je iemand anders bent