Diep in je gedachten
zou ik eens willen kijken
Door een mist van tranen
de tederzachte druppels
die als parels uit je ogen vloeien
Ik zal de deken zijn
breng jou warmte en geluk
maar weet dat het niet nodig is
want daar in jou gevoelens
zie ik niets dan rust
En laten we ons vallen
in een diepte, een leegte
in de eeuwig durende stilte
sluit ik me op in je gedachten
verstop ik me diep
Nu moet ik weggaan
naar de wereld vol ruzies
gevechten en oorlog
om deze stilte te verbreken
Maar ik wil hier niet weg