we kijken elkaar aan
weten dat we echt bestaan
schelden gilden boos op mij
het enige dat ik van je weet
is dat jij dat bent op mij
blijf dat maar
maar laat derest erbuiten
iemand die er niks mee te maken heeft
die je graag te vriend wil houden
hou die mense ook te vriend
ik weet dat ze het hebben verdiend
ben dus nooit
nooit boos op hen
ben boos om mij
dat is waar ik voor ben