Lieve "C"
Wat ben ik ontzettend blij voor jou.
Maar tegelijk zelf ook weer verdrietig.
Jij gaat en dat hoop ik oprecht, het geluk weer tegemoet.
En ik, ik hou me stil.
Stil, met de gedachten dat ik om je heb gegeven.
Maar niet alles loopt in dit aardse leven.
Zoals je het zelf graag wil.
Maar ik troost me met de gedachten.
Dat ik dit(ook)had kunnen verwachten.
Ik gun je echt alle geluk in je verdere leven.
Maar wens ook en dat hoop ik echt.
Dat we vrienden zullen blijven voor dit leven.
Ja, ik hoop oprecht dat we dat kunnen zijn.
Dat verminderd tenminste een beetje de pijn.
Mijn pijn omdat ik je graag mocht.
En wij elkaars steun hebben gezocht.
En het elkaar zeker ook hebben gegeven.
Daarom zijn we wat mij betreft.
Ook vrienden voor dit leven.
Knuffie-L.