Als ik jou niet had
Goedemorgen lieve schat
Als ik jou toch niet had
Dan was ik eenzaam en alleen
Maar nu heb ik jou gelukkig om me heen
Met jou is mijn leven fijn
En kan ik vrolijk en gelukkig zijn
Goedemiddag lieve schat
Als ik jou toch niet had
Dan moest ik overal alleen op uit
Maar kan er nu gezellig met jou tussenuit
Gezellig winkelen en ergens eten
En alle andere dingen even vergeten
Goedenavond lieve schat
Als ik jou toch niet had
Zat ik hier nu alleen op de bank
Met een groot glas sterke drank
Maar nu zit ik hier gezellig met jou
Iemand waar ik heel veel van hou
Goedenacht lieve schat
Als ik jou toch niet had
Had ik me niet even kunnen warmen
Of even heerlijk weg kunnen duiken in je armen
Maar nu wens ik je een goedenacht
Slaap lekker, slaap zacht!