Groei mee in het contrast van kleuren
dat ik schijnen zal; verleer zwartdonker
kijken en verf door elk papier naar
ware gevoelens binnen(in); dan ga ik
lichtleven in het nachtelijk geholst en
zing ik klankkleuren terug. Je kunt mijn
schildersstijl beoefenen, maar de mooie
gloed krijg je door verder te gaan
dan mijn tekenkwast zal rijken.