Mijn mooie zoon
De lucht zo blauw
net als je ogen
zo onschuldig helder
en een open blik
als jij naar me glimlacht
na je luier en je fles
soms ist al middernacht
dan lees jij mij de les
Dan ist alsof je zeggen wil
mama lach mee met mij
waarom ben je soms zo stil
doe mee en wees ook blij
jij bent het mooiste geschenk
wat ik ooit gekregen heb
zo lief, zo onschuldig
en vergevend als ik je per
ongeluk iets pijn doe
dan huil je wel meteen
na een knuffel ist al goed
en ben je er weer overheen
Zo mooi en zo bijzonder
zo teer en toch zo krachtig
een waarachtig wonder
God, wat bent U machtig!