Het gaat niet goed
Iedereen doet maar zoet
Er is met niemand iets aan de hand
Maar ondertussen staat iedereen in brand
Naar verlangen en naar wraak
Het is niet ieders eigen zaak!
We moeten elkaar vertellen wat er mis is
Want anders, anders dan…
We zullen uit elkaar groeien
Als kippen zonder veren
Ieder overgelaten met zijn eigen verdriet
Nee dat mag niet gebeuren, nooit niet
Mensen, we moeten elkaar steunen in moeilijke tijden
We moeten voor elkaar strijden
dit gedicht draag ik op aan mijn beste vriendinnen, omdat het nu allemaal fout loopt