Week-end
Maak maar een sterk end van je week- end,
Gebruik niet je logge oren,
Wees ‘n heer en niet een vent,
En laat je humeur niet verstoren,
Laat alles opnieuw worden geboren.
Maak een krachtig end van je week-end,
Laat spreken dat zachte hart,
Wees die dame, niet dat kreng,
En laat je stemming niet verstoren,
Je hart wordt dan opnieuw geboren.
Maak maar een sterk end van je week-end,
Gooi frustraties op ‘n hoop,
Kijk rustig naar wie je nu bent
Maar begin het leven weer van voren,
Laat maar waaien. Voel je herboren.