ik mis wat in me leven,
heb een stuk leegte in me hart,
nog steeds is er niemand die mij het heeft kunnen geven,
mij verlangen word steeds groter,
dan is mij vraag,
hoeveel langer moet ik dan nog wachten?
ok ik heb een paar kansen late ontglippen,
maar dan toch ik wil niet eeuwe op hem wachten,
zijn onze paden al gekruist of komt hij nog keer op mij pad?
ik wou dat mij vragen werden beantwoord,
ik hoop dat mij liefde gauw komt,
want ik wil bij iemand zijn die van mij houd,
ik heb nu niemand nodig waar ik mee kan spreken en die mij steunt,
want ik ben altijd alleen geweest.