grijze nevels,hoog in de lucht
daarachter jouw gelaat,
ik ontwar het heel vlug
kom jij daar even gluren
zien hoe het met ons gaat?
of kom je je vergewissen
hoe de wereld zonder jou verder draaid?
na jou stond de wereld even stil
jou heengaan was heus geen gril
engelen kwamen en namen je met zich mee
lieten ons hierachter..heel alleen
de lente staat weer bijna voor de deur
alles krijg weer een nieuwe kleur
de eerste bloemetjes die zullen bloeien in mijn tuin
zullen beslist weer voor jou grafje zijn...