Het leven is zo oneerlijk,
Mijn verdriet om jou doet zo'n pijn,
Waarom moest jij het gevecht verliezen,
Waarom kon je hier gewoon niet zijn,
Als het leven nou eens eerlijk was,
Had ik geen verdriet, maar was ik blij,
Dan had jij je gevecht overwonnen,
En dan kon je gewoon bij ons zijn,
Helaas mocht dit alles niet gebeuren,
Wij hebben jou verloren,
Een strijd van een half jaar,
Het was allemaal te snel gegaan,
Oh mijn lieve pappa,
Waar jij ook mag zijn,
Wat jij ook aan het doen bent,
Je hoeft niet meer te vechten,
Rust nu maar eindelijk uit!