Ik train graag,
kan fijn alles van me afzetten.
Spiermassa kweken. Sterke armen krijgen.
Ik zou alleen zo graag jòu in die armen sluiten,
gewoon voor een stevige knuffel.
Voel ik me perfect.
Was je maar hier.
Dan was ik intens gelukkig.
Jij bent alles wat bij mij ontbreekt.