Wat heeft het toch voor zin
Altijd word ik weer op mijn plek gewezen
Worden de tranen weer uit de kast gehaald
En voel me doodongelukkig…
Wat heb ik toch gedaan?
Om dit te verdienen
Waarom moet het altijd zo gaan met mij
Waarom voel ik me zo ongelukkig
Ik wil soms gewoon hier weg
Er is toch niets meer hier voor mij
Maar dan denk ik aan al die mooie tijden
Die ik ook heb gekend…
Het spijt me, maar ik weet het niet
Ik weet niet meer wat te doen
De tranen maken mij moe
De tranen voelen zich doodongelukkig…