zoveel gevoel.....
Misschien een gelogen gemist.
Ik weet niet wat ik ermee bedoel.
zoveel herinneringen heb ik al gewist.
Ik ben op zoek naar het leven.
Maar ik dwaal enkel en alleen maar verder van dit bestaan.
Wat is om iemand geven?
En hoe ver mag liefde gaan?
Is houden van, om iemand streven?
Of is liefde slechts een waan?
Zoveel gevoel.
Zo'n groot gemist.
Een gevoel zonder doel.
op zoek naar het leven