Elk geluid stoort me..
Ik blijf vastzitten in mijn gedachten..
Ik blijf kijken op de klok..
Dit had ik kunnen verwachten..
De minuten gaan zo traag..
Een langdurig gemis..
Ik zie u zo graag..
Het is nou eenmaal zoals het is..
Aftellend.. me bedenken hoe ik weer in je armen kan schuilen..
Hoe ik je vertel hoeveel ik van je houd..
Maar ik bedenk me ook dat ik weer met je kan lachen..
Maar zonder jou is het hier zo koud..
De minuten gaan nog steeds traag..
De klok heb ik ontdaan van zijn baterijen..
De minuten gingen veel te traag..
Verdorie.. ik zie u zo graag..
Het gemis word erger en erger..
Maar in gedachte ben ik bij jou..
En jij bij mij..
Vergeet niet dat ik van u hou!