dans der zeven sluiers(deel 2)
hij zag haar dansen, in wanhoop
de dans der zeven sluiers
met ogen als een liefdesdoop
waarin zijn ziel verdronk
zij wierp de eerste sluiers af
en gaf wat prijs vanbinnen
hij zag, ze leek niet wat ze was
hij kon haar wel beminnen
leven kreeg ineens weer kleur
er blonk liefde in haar ogen
nog voor de zesde sluier viel
werd zijn hart naar haar gezogen
de zevende sluier viel maar niet
ze mocht haar hart niet tonen
hoe groot ook nog haar liefde was
ze worstelt met demonen
maar hij, hij geeft de moed niet op
kijkt toe de vuisten saam gebald
en hij zal wachten tot de dood
of tot de laatste sluier valt
*****