Ben losgelopen wild in een vervallen kunstwerk
Hatelijk sterke emoties overvloeien mijn diepste
Bijna geen uitwegen uit dit donkere pad te vinden
Ik zal nooit een oplossing vinden als ik zo doorga
Verandering breekt veelal het gesprek van de dag
Ik moest het vertellen ook al doe je er niks mee
Niemand zei dat de waarheid te begrepen zou vallen
Plaatsen nog niet uitgekamd onzichtbaar voor ons
Daar waar de energie nog schoon is leeft men door
Harde feiten die zonder uitleg weggewuifd worden
Maakt dat de wereld ontzettend verstard is geraakt
Elk hoekje voelt onteert aan door ons edel bezoek
Hoe lang moet ik nog gaan voor ik overzicht krijg
Waar brengt de pure essentie mij helemaal naartoe
Als je zou kunnen zien hoe het zat zou je het begrijpen
Een teken dat ik leef en dat ik best geraakt mag worden
Al die manieren van iets beoordelen zorgen voor onrust
En mijn gedachtes zullen blijven zweven in het oneindige
Harde tonen dreunen schel in mijn vermoeide hoofd door
Ben je op de hoogte van je zwakte brengt het je verder
Nooit luisteren alleen nadenken, alles heeft een reden