Maar wat als je het leven niet kan vinden?
omdat je het ergens van één kant niet wil?
Maar wat als je je niet nog één keer aan de pijn van liefde wil binden?
En daarom houd er iets in je hart zich stil.
Wat moet je dan nog doen?
Waar moet je dan heen?
Want alle pijn, wat hij mij gaf toen....
Zette mij neer achter een muur van steen.
Het deed mij zo'n zeer.
Maar nu voel ik me zo alleen.
Ik wil dat verleden niet nog één keer.
Dus waar moet ik nu heen?