Je hebt het spel dan wel gekocht
maar hebt de regels niet gekregen.
Je hebt nu al zo lang gezocht
maar zit er nog steeds om verlegen.
Stappen met een leuke vrouw
is net als solliciteren
en dat is, zeg ik met berouw,
iets wat jij nooit zult leren.
Dacht je even dat het niet tegen zat.
Dat je het nu wel zou halen.
Maar omdat jij de regels niet bezat
was je voorbestemd te falen.
Als je je verleden extrapoleert,
kijkt naar je doen en laten.
weet je dat dit jouw toekomst beheert.
Hoop zal echt niet baten.
Maar ach wat is een beetje eenzaamheid?
Als je er eenmaal voor hebt gekozen
heb je veel extra vrije tijd
en relaties gaan ook niet altijd over rozen!