Langs de sterren
door de wind
slaap ik
eensgezind
kijk jij
naar mij
langs de sterren
één voor één
worden ze geplukt
door angst gaan wij gebukt
jij en ik
kijkend naar de sterren
die beurt voor beurt
fonkelen in het zwarte laken
van onverschilligheid
jij mijn sterrenbeeld
een kleinigheid
lijnen worden getekend
jij,
wat
jij
voor
mij
betekent