Als ik de kracht had , zou ik gaan
zou ik vechten voor mijn bestaan
maar de kracht ontbreekt me
dus kijk ik lijdzaam toe
hoe we samen ten onder gaan
Als ik de wijsheid in pacht had, zou ik je helpen
zou ik je sturen naar het juiste pad
maar de wijsheid ontbreekt me
dus sta ik zwijgzaam toe
hoe jij me meesleurt in dit gat
Als ik de kracht had, zou ik gaan
zou ik vechten voor mijn bestaan
maar de kracht ontbreekt me
zolang ik van jou geen ruimte krijg
te zoeken naar waar ik heen wil gaan