BRENDA DE ROTTWEILER.
Nooit meer samen kijkend naar de zee.
Nooit meer samen zwemmen in de zee.
Wat hebben wij het samen goed gehad.
Wat zal ik je missen.
Niets en niemand kan jou vervangen.
Bijna 13 jaar samen geweest.
Al de vreugde en verdriet van mij mee gemaakt.
Nimmer mijn vertrouwen beschaamt.
Nimmer tegen mij gegromd.
Altijd op mij gepast.
Jouw trouw was onvoorwaardelijk.
De mijne voor jou ook.
Je baasje.