Ik zoek niet meer naar antwoorden
ben de vragen zelfs vergeten
ik hoef niet meer zonodig de realiteit aan mijn belevingen te meten
Ik verwerk wel door me te verwoorden
zoals ik zit, nu, hier
proberend bij mezelf te blijven
een pen om mee te schrijven
en een half beschreven vel papier
Veel meer heb ik niet nodig in dit leven
misschien toch stiekem ook jou armen
om de kilte in mij te verwarmen
en dit schrijven een vrolijkere noot te geven;-)