verdriet
zoveel als ik jou stem hoor
zoveel tranen
opgekropt in mij
emotie die ik kwijt
wil
maar het kan er niet uit
ik krop het op
tranen aan de oppervlakte
ik slik ze weg
mag je niet laten horen
hoe vol ik zit
zoveel verdriet
om jou
om mij
zoveel verdriet
alsof het teveel is
zoveel verdriet
laat je tranen de vrije loop
kon ik dat maar
maar ze zitten vast
diep verborgen in mij
wie verlost me van dit gevoel
wie maakt me vrij
jij zo ver weg van mij
ik heb je nodig
maar kon dat niet eens zeggen
jij bent bezig met je werk
en zeker nu
mag ik niet eens verwachten dat je er bent voor mij
tranen
zoveel
als ze er uit zouden komen
niet te stelpen
en steeds verschijn jij weer in mijn dromen
dit verdriet deze intense pijn
omdat ik niet bij die wie ik liefheb
mag zijn