[ Voor Patrick ]
Liefde is mooi , liefde is geweldig, daar moet je, je in verdiepen,
Ooit zo van iemand gehouden dat de tranen van geluk je over
de wangen liepen?
Bij jou mijn lieve knappe vriend heb ik dit geweldig iets gevonden,
Nu ervaar ik het, de kracht, liefde heelt de diepste wonden.
Zó geweldig zo ontzettend fijn,
Dit is wat ik vind van het feit om jouw lief te mogen zijn.
’S Nacht wanneer ik naast je lig, naar je kijk, voel ik de liefde
verder in m’n lichaam sluipen,
De behoefte om dicht tegen je aan te kruipen.
Samen is nooit alleen,
Thuis, eenzaam en weer alleen in m’n bedje, mis ik je meteen.
Jij die in de liefde al een boel ellende heeft gekend,
Mijn lieve vriend die nu maar eens goed moet worden verwend.
Geniet van ons samenzijn en laat je gaan,
Wees niet bang dat ook ik je in de kou zal laten staan.
Ieder moment van de dag, kan ik aan je denken,
En de hoeveelheid liefde die wij elkaar kunnen schenken.
Ik vind jou mooi, zo lief en knap,
Nee ik meen het dit is geen grap.
Wat zou ik zonder jou moeten,
Het idee niet meer aan jouw zijde te staan, is hetzelfde als een leven
lang moeten boeten.
Met jou is alles zo fijn,
Het idee al , niet bij jou te mogen zijn, doet al pijn.
Ik hou van jou en laat je nooit in de steek , dat is beloofd,
Samen zal ons alles lukken zolang je maar geloofd.