Ik ben wie ik ben,
en de mensen die om mij geven,
nemen dat zoals het is,
Ook al ben ik mischien anders,
anders dan jij verwacht,
ik blijf mezelf,
want zo ben ik,
Mischien ben ik niet altijd,
de persoon die jij van mij verwacht,
Mischien ben ik wel niet zo goed als jij,
of zie ik er anders uit,
Is dat een reden,
om anders tegen mij te doen?
Kijk ik je te lang aan?
of doe ik iets verkeerd?
Is het zo'n probleem,
dat mensen anders zijn dan jou?
Ik ben wie ik ben,
en de mensen die om mij geven,
nemen dat zoals het is,
behandel mensen zoals jij zelf ook behandeld wilt worden.