6-02-07
Droom over jou
Lig in het gras, gesloten ogen, kan alleen horen
Het geluid van mijn hart, verliefd tot over mijn oren
Verlegen, jou naam zit in me hoofd te boren
Luister naar de wind, die waait in de bomen
Luister naar het water, dat is aan het stromen
Luister naar de vogels, die zijn gekomen
De zon schijnt op me, ik voel me vrij
Ik vlieg in je armen en voel me ontzettend blij
Want het is niet meer jij of ik, maar wij
Open mijn ogen en zit rechtop, het is waar
Ik zie je in de verte daar
Je ogen, je lach, je gezicht maar
Ik durf je niet te vragen of je iets met me wil
Ik weet niet eens of ik je tijd verspil
Ik zie je lopen in de verte en slaak een gil
En niet van angst maar omdat ik van je houd
Want we houden allebei van lief maar toch stout
Php je bent mijn diamant mijn goud
[ ik houd van je zoals je ziet, of ik je vragen zal weet ik nog niet]