Hallo mijn eigen hart.
Zullen we beginnen met een nieuwe start?
Jij kent mijn verdriet & pijn.
Ja, jij weet alles bij jou kan ik de ware ik zijn.
Vandaag begint een nieuwe dag.
Ik zie het leven weer met een glimlach.
Ik ga niet meer treuren om jou.
Nee want ik ben toch niet wat jij wou.
Ik ga weer naar mezelf luisteren.
En laat geen verkeerde dingen meer influisteren.
Ik doe lekker weer wat ik zelf wil.
En niet wat jij wilt, dat is vanaf nu het verschil.
Vaarwel oude leven.
Hallo toekomst, ik hoop dat we veel goede tijden zullen beleven.