woede verlaat mijn lichaam via mijn aders
ze werden afvalstoffen en werden uit mijn
lichaam geduwd. ziektes worden niet
geaccepteerd door de wil van mijn lichaam
boeken en schriften. schrijf je vol zonder
na te denken over de rol. de rol v/d
waarheid die aan het licht gebracht
wordt. die uit het donker te voorschijn
komt. lichten, lampen en kaarsen lichten op
de waarheid v/d ideeën. De illusie.
niemand weet wat jij zieten wat je hoort
niemand leest je gedachten
maar in je hoofd zit er van één persoon
die je gedachten leest en dat ben jij.
je lichaam is de bescherming van je
hart. je hart voor mensen zoals wij