kille buurten worden banger door bedrog
levens gaan kapot,
ze worden gesluurd door het politiegebouw
ze komen binnen langs de voordeur
en gaan herbeginnen langs de achterdeur uit
maar de achterdeur blijft open
kille buurten worden terug normaal door politie
maar ergens in die buurt
schuilt een achterdeur
die nooit meer dicht gaat.