Een mens reanimeren
is hem moed geven om verder te leven
het hart laten voelen dat het verder moet gaan
en niet mag stoppen met slaan
Maar als het hart het terug begeeft
zegt de persoon: het is goed
laat me maar gaan
je hoeft me niet opnieuw te reanimeren
ik kan niet meer verder leven
ik heb mijn best gedaan
Ik heb voor mijn leven gevochten
maar ik ben verloren
zie dat onder ogen