Magisch als betoverd
Magisch als betoverd,
Heb jij ineens mijn hart veroverd..
Helemaal overdonderd,
ben ik iemand die jou echt bewonderd.
Beter had ik me niet kunnen wensen..
O' ze ziet er beter uit,
zeggen alle mensen..
Dan zeg ik trots..
" Ja he..en lief dat ze is!
Jammer dat ik dat niet eerder wist..
angela