De opwarming van de aarde
De boskap in Borneo
Tja wij mensen vernietigen de wereld
Vernietigen wij onszelf
Onszelf en alles op aarde
De wereld gaat kapot
Kapot aan de warmte
Kapot aan de uitlaatgassen
Kapot aan het smelten van de poolkappen
Ons kleine landje is niet veilig meer
Niet veilig meer voor het water en de warmte
De poolkappen smelten
Ze smelten harder dan we hadden verwacht
Sneller dan de aarde die rond de zon draait
Wij mensen ja wij
Wij zorgen voor al deze dingen
Help de wereld en stoot minder Co2 uit
Help de wereld om afval op te ruimen
Help de wereld door minder te kappen
Help de wereld om alles te verminderen wat de wereld kapot maakt