teveel ruzie gekregen
teveel spijt gekregen
waarom moet mij dit overkomen
waarom moeten er weer bij mij tranen stromen
waarom krijg ik zo'n ruzie?
alweer..
waarom heb uik ik alles weer gedaan
alweer..
snap je dan zelf ook niet
hoe ik me voel
kijk je dan nooit is
vannuit mijn ogen
en hoe ik me voel
de pijn die jij me aanbrengt
is dezelfde pijn van tijden geleden
al mijn gevoelens die je samen mengt..
over een tijd waarin werd gesneden
kijk is door mijn ogen
zie je hem daar staan?
kijk is door mijn ogen
dan zie je daar je zoon staan
die kapot gaat
aan hij jij doet