Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik ben
Ik ben
Ik ben niet bang voor and're mensen
Ik heb m'n eigen gedachten en wensen
ik heb een eigen mening
ik doe mijn eigen ding
ik doe m'n eigen daden
m'n eigen wandaden
m'n eigen gunsten
m'n eigen kunsten
ik ben een persoon
niet heel speciaal
maar gewoon
zomaar een persoon
een individu
die leeft
in het hier en nu
en neemt en geeft
ik heb lief
en soms haat ik
ik heb verdriet
maar ook veel schik
ik ben
ik besta
ik blijf
of ik ga
als me iets
wel of niet
aanstaat
ik wil mezelf blijven
ten aller tijde
al mag ik ook veranderen
maar nooit helemaal
de basis blijft
al ben ik soms asociaal
lastig en vervelend
soms erg bevelend
een baasje of een trut
maar toch lekker mezelf
Reacties op dit gedicht
LittleLady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
LittleLady
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
07 februari 2007
Thema's:
[IK]