ik vertrouw je wel
ik vertrouw je heel erg
ik vertrouw je echt wel
met heel mijn hart
ik vergat het niet
zeker niet
maar begrijp alsjeblieft
hoe ik in mekaar zit
het verhaal wist ik echt nog wel
ik was alleen de naam kwijt
het verhaal wist ik echt nog wel
zoiets kan je niet vergeten..
ik had nog nooit
een echte foto van hem gezien
ik had nog nooit
die andere jongen gezien
snap je dan
mijn verwarring
snap je dan niet
dat wanneer jij geheimzinnig doet
ik zoiets zou kunnen denken?
het kan ook aan mij liggen,
maar ik wist echt niet dat hij het was
het kan ook aan mij liggen,
maar ik dacht dat dit zo was
sorry!!
zeg ik alweer..
ben ik dan echt zo dom?