Tranen
Ze stromen over mijn wangen
Terwijl ik hier loop door de gangen
Door de regendruppels op mijn gezicht
Zie je ze niet in dit licht
Ik ben niet droevig of blij
Ze zijn er gewoon
Zoveel druppels op mijn gezicht, zoals je zei
Ookal lijken ze er niet
Ik ben bang dat iemand ze ziet
Door de regendruppels heen
Ik hoop dat het ophoudt, iets dat ik meen
Ik probeer ze tegen te houden
Ik vraag of ik naar de wc mag
Met een smoes, ik ben verkouden
Eindelijk houdt het op
Het lijkt een goede mop
Maar niet dat dat iemand lacht
Niet dat ik dat had verwacht