Op 14 februari een lieve kaart,
je bent verbijserd het enige wat je doet
is dat je er uren naar staart!
Je kijkt ernaar,
en begint langzaam de tekst te lezen,
je denkt goed na, van wie zou hij toch wezen.
Je vraagt het je af!
Je laat je geheugen even flitsen,
Bijtend op je lippen,
Nog steeds van niets wetend!
Maar toen wist je pas,
Hij was die ene persoon,
Die gene waar je al een tijdje verliefd op was!