Sneeuwvlokjes
Sneeuwvlokjes dwarrelen langzaam naar benee
en nemen al m'n muizenissen zomaar mee
ik staar rustig uit het raam
zonder vrees en zonder blaam
Sneeuw is wit en ik ben blij
zoveel speelgoed, voor mij
ik maak straks een sneeuwpop, reuzegroot
En als het dooit gaat ie weer dood
Het kind in mij begint te joelen
neemt mijn hoofd volledig in beslag
mn verstand roept nog oei gevaarlijk
maar het sneeuwt niet elke dag
Dat zachte witte koude goed
btje kneedbaar zoalst moet
ik heb er zin in kom maar op
dit is fantastisch dit is top!!