daar staan ze dan...kinderen
te wachtten tot de deur open gaat....
tot ze moeten werken...
zwaar werk..
is wat ze moeten doen
meisjes achter het raam...
ze moeten
jongens in het leger..
ze moeten
alleen omdat ze een klein beetje geld krijgen,
een klein beetje niet genoeg voor eten
wat moetten ze???
als we er nix aan doen....
zullen ze ongelukkig sterven....