kon ik maar vliegen,
mijn vleugels uit sprijden.
weg gaan van alles om mij heen...
van al het verdriet en pijn,
dat ik van binnen voel.
ik wil vrij zijn.
ik wil tot rust komen,
zonder aan alles en iedereen,
om mijn heen te denken.
alleen zijn,
dat is wat ik wil.
geen geluid gewoon stil...
na denken alles een plaatsje geven,
en dan weer terug vliegen,
naar het heden.
om alles weer een kans te geven...
maar ik kan het niet.
hoe kan ik geen pijn voelen,
en hoe geen verdriet,
als het door dat alles komt,
dat ik mezelf niet terug vind...?
ik doe mijn best,
maar het lukt me niet.
steeds voel ik die pijn,
en het verdriet.
beelden schieten door mijn hoofd,
jullie hebben mij gemaakt,
zoals ik nu ben.
een meisje zonder lach...
ookal zien jullie haar elke dag.
van binnen huil ik,
aan een stuk door.
meschien schaam ik me er wel voor...
kon ik maar vliegen,
mijn vleugels uit sprijden.
weg gaan van alles om mij heen...
van al het verdriet en pijn,
dat ik van binnen voel.
ik wil vrij zijn.