Het is nu 4 maanden
En ik ben nog steeds in je liefdeswater aan het waaden
We hebben zo onze ups en downs
Maar ik ben voor altijd verliefd met jouw sound
Na 3 maanden was het nog steeds aan
En ben helemaal in de ban van jou
In deze maand werden we intiem
Met alle gevolgen van dien
2 maanden en onzeker
De relatie ging steeds verder
Ik hield van jou voor de 2e keer
En ik wilde/wil alleen nog maar meer MEER!
1 maand aftastend met elkaar
Alles wat we zeiden was dat waar?
Ik hield van jou en jij van mij
dat was wat je zei
Jacob Petrovic, lief boefje van mij
Ik hou van jou voor altijd
En ga niet met een andere meid
Want ik hoop op een nog lange "wij"