ik schrik bij het lezen van jou gedicht
de woorden, die in de zinnen vermeld staan
zijn de woorden die mij stil laten staan
de woorden, in jou mooie, pijnlijke gedicht..
je weet niet wat je voelt
je weet niet wat je denkt
ik weet wat je bedoelt
zolang je hetzelfde denkt
je weet niet meer
wat de liefde inhoud
je weet niet meer
of je liefde hierbij ophoud
of doorgaat..
ik zou alles doen
om ons samen te laten
ik zou alles doen
om jou gelukkig te laten
maar het is aan jou
ookal hou ik van jou
en geen die het zo wou
het woord licht bij jou
mijn woord voor jou
ik hou van jou