Ik ben koud en eenzaam
Alleen te staren uit het raam
hoe het al die mensen zo vergaat
allemaal zo vrolijk en vol baat
Ik ben saai en nutteloos
ze noemen me ook vriendloze koos
Ik kijk uit naar de donkere nacht
iedereen slaapt en niemand wacht
ik kan doen wat ik wil
zingen dansen slapen, te veel
niemand die mij ziet in dit lichaam
zo vertrouwen zonder schaam
de zon komt op en de hemel is blauw
en ik doe m'n best voor het ontwijken van jou......