Soms op zoek en soms op weg,
soms verdwaald en soms met pech.
Hartstocht verloren en verplaatst door pijn,
verstand verdwenen en geen tijd voor gein.
Een verdoofd gevoel en emoties opgeborgen,
de vriendschap is uiteindelijk toch gestorven.
Wat zou jij vinden van die woorden en zinnen,
denk niet dat ik ooit nog iemand kan beminnen.
Door de dingen die jij voelt en de dingen die jij zegt,
ga ik uiteindelijk toch maar weer mijn eigen weg.
Kies voor mijzelf en mijn passies,
alles diep verstopt in mijn tassies.
Stop met vervelen en begin met leven,
bloei op als een bloem en begin weer te geven.
De dooi is begonnen, mijn gebroken hart is weer dicht,
loop maar weer naar voren, richting het licht.